håper du koser deg her inne hos meg


onsdag 15. desember 2010

En overraskelse...


...fikk jeg meg i dag da to studievenninner ringte å sa at de var rett borti gata her på vei til meg:) "Åå, kommer dere i dag??" utbrøt jeg!!! "Jeg trodde dere skulle komme i morgen, var det ikke det vi ble enige om??" Herregud, jeg har ikke dusjet og hybelkaninene svinser rundt bena min som sultne ulver!! Hva gjør jeg nå??...


Jo, jeg sier det som det er at jeg har fett hår og at det er noe rot rundt forbi, men bare kom dere!!! Koselig!!! Perfeksjonisten og kontrollfriken var som blåst bort;) og smilende i verdens teiteste joggebukse og "mårrasånden" fortsatt intakt, tok jeg imot mitt koselige besøk..;)


Mens latteren satt løst over at vi hadde misforstått hverandre ang dato for besøk, koste vi oss med fyr i ovnen, julemusikk, masse kaffe og varme rundstykker:)


Det gikk kjempefint selv om hybelkaninene svinset rundt oss og jeg hadde fett hår;)

♥ takk for superkoselig besøk Line & Bente ♥
(og velkommen igjen uansett hvilken dag det er hehe;)


Håper alle har hatt en like koselig dag som meg:)
♥ ønsker alle som er innom en super kveld ♥

Klemmer fra Jeanette
(Kommer snart bilder av nye puter kjøpt hos Mias Interiør:)

8 kommentarer:

 1. Ja det er hyggelig med besøk...de som kommer ser ikke det vi selv føler på...de er mest opptatt med og prate og ha en go stund sammen:)
  kos deg
  klem klem

  SvarSlett
 2. Hei Skjønne deg! Er bare innom for å si tusen takk for en veldig fin kommentar på bloggen min. Det betydde enormt mye for meg! Ønsker deg en riktig god jul og et fredlig godt nyttår! Vi blogges! ; )
  Stor juleklem fra Cecilie

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som en koselig dag, det er jo som regel en selv som ser sånt best vet du...:)

  SvarSlett
 4. Hi hi, godt dei ikke beit dere i tåa :) Jeg er også litt sånn som må ha alt på stell når vi skal ha besøk... blir stresset hvis noen dukker opp uventet... men det er jo ingen som bryr seg om sånt! som du sier; koselig med besøk uansett!
  Ha ei fortsatt fin førjulstid! Kjempefint du har pyntet!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Hallo!!! og så koselig med et livstegn igjen:) Nå ble jeg glad, vettu;) Jeg er så dårlig med bloggbesøk at jeg skjemmes litt..
  Du skriver så artig, og blir så inspirert av bildene dine:) Hvordan i alle dager får du til hjertene i teksten? Er det bare vanlig <3 eller må du gjøre noe annet???
  God kveld til deg og stua di!:)

  SvarSlett
 6. Så koselig at du likte hjertene. Veldig enkle og dekorative!!!
  Ser du har reklamert for butikken min, og det setter jeg stoooor pris på. Takk, takk...
  Mange klemmer fra Lena

  SvarSlett
 7. Hihi, kjenner den følelsen der, når man blir tatt litt på¨sengen, og "ingenting" er på stell før besøk ;)

  Håper dere koset dere da, fr det fortjener du!

  Klem

  SvarSlett
 8. hi hi, nei, så du noen hjerter, eller?;P Jeg sskjønte ikke helt den der redigeringsknappen eller hva det var du snakket om...ikke helt datakyndig, akkurat;)
  Men jeg skjønte det med kopiering! Så nå gjenstår det å se om jeg husker det i neste innlegg;) Første hjertet er til deg - når det kommer;)
  Klem

  SvarSlett

♥ Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg ♥