håper du koser deg her inne hos meg


mandag 20. september 2010

Telysfiskebolle og endelig i MÅL :)Nå som jeg endelig har fått litt mer dreisen på dette bloggedesigngreisusseriet kan jeg fokusere litt mer på selve bloggingen;)Ville vise dere en fiskebolle (det er vel det??) som jeg bruker til noe helt annet enn gullfisker som dere ser hehe!!
Jeg syns det er genialt for denne har jeg lett tilgjengelig i et skap i stua, så da er det bare å lukke opp, stikke hånda ned i fisketelysbollen å grafse til seg noen telys:) Jeg regner med at det er flere enn meg her i blogglandia som bruker trillioner med telys?!..;)

Så moralen i visa blir: hvis du besitter en fiskebolle som du vurderer å kaste, så tenk gjenbruk å la noe "annet" svømme rundt i den;)

Ønsker alle en fin kveld med tente telys..:)

5 kommentarer:

 1. Hei:)
  Ta en titt inne hos meg:)
  Klemmer ☺

  SvarSlett
 2. så koselig blogg du har, med mange koselige innlegg..
  ja sanor koselig hilsen, har mange ganger angret på at eg ikke kalla meg for tante grønn...
  klem,magny

  SvarSlett
 3. Hei! Takk for en hyggelig hilsen. Smart å bruke fiskebollen til telys, det ble jo så fint!! Nattaklem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. Hei Jeanette!!!Sorry sent svar,men kom ikke inn på bloggen din her om dagen,så ble det visst glemt etter det:)Kjempe fin blogg du har,la meg til som følger og kommer snart tilbake!!Velkommen som følger hos meg,og håper du vil trives...Lykke til i konkurransen min:)Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. Så koselig at du har lagt igjen en hilsen hos oss:) Da fant vi deg!! Så gøy at du også er tvilling:) Vi er eneggede ja, og bor sammen i barndomshjemmet!

  Her var det mye fint:) Vi la oss til som følger:) Koselig hvis du vil legge deg til hos oss også:)

  Stor klem:)

  SvarSlett

♥ Jeg blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg ♥